Om oss

YAFF!

Yaff AB startades hösten 2016 för att möta efterfrågan på profilerade textila artiklar, framför allt handdukar, från olika märken inom skönhetsbranschen. Genom en av delägarna, Brink Textile, får Yaff tillgång till 30 års erfarenhet av textila inköp från i första hand Europa och Asien. Brink Textile är idag en av skandinaviens största textila agenter med kunder inom detaljhandels-kedjor, varuhus samt distanshandel och importörer.

Efterhand har kundkretsen liksom sortimentet växt och omfattar idag det mesta inom textila artiklar. Yaff har idag kunder inom bland annat gym, spa, hotell, badrums- och kökstillverkare, samt företag som vill profilera sig genom våra artiklar. Produkterna används som brukningsartiklar, kampanjvaror, giveaways, som sommarpresenter och julklappar eller för försäljning.

Vi utökar kontinuerligt sortimentet där vi importerar själva, men självklart inser vi att vi inte kan bli en helhetsleverantör inom alla områden. För de kunder som önskar ha oss som helhetsleverantör inom profil har vi idag en mängd samarbetspartner inom alla områden. Allt från pennor till profilkläder och elektronik.

Mjuka värden

Vår största konkurrensfördel är vår kunskap. Med detta menar vi inte bara kompetens inom olika kvalitéer, utan kanske ännu viktigare idag är kunskap kring de mjuka värdena. Vem tillverkar egentligen produkterna? Har arbetarna justa villkor? Hur jobbar just den fabriken med miljöfrågor och vad innehåller egentligen produkterna? Det bästa sättet för oss att bilda en uppfattning om dessa frågor är att själva besöka fabrikerna. Och det gör vi, ofta, och inte sällan tillsammans med våra kunder.

Men även priset spelar självklart en avgörande roll. Tack vare vårt motto ”straight from the source” (inga mellanled) så kan vi ofta sänka våra kunders kostnader avsevärt. Vi hjälper även gärna till med design, och detta gör vi självklart utan att debitera våra kunder.

Är du nyfiken på att veta mer? Tveka inte utan kontakta oss redan idag.

Bli uppringd

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp

    Kontaktformulär

    Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!

      Offert

      Fyll i och skicka så återkommer vi så snart vi kan!